Žiť zdravšie znamená žiť lepšie.

Práca i ďalšie aktivity bez nadmernej únavy a v psychickej pohode


Pravidelný výkon v práci, starostlivosť o rodinu ako i ďalšie aktivity, častokrát fyzicky či psychicky náročné, dávajú zabrať asi každému z nás. Takéto nasadenie si vyžaduje množstvo energie, ktorá sa však v priebehu dňa míňa. Poznáte to? 

Navyše ak je človek vystavený dlhodobému stresu, nadmerná únava a psychická nepohoda na seba nenechajú dlho čakať. Dôsledkom čoho neraz bývajú i fyzické bolesti, či zranenia. 


Nie ste sami

Takto nejako začínal i príbeh pani Zuzany (33).

S manželom sme sa pustili do stavby rodinného domu. S tým ruka v ruke prišla i zvýšená fyzická námaha a väčšia únava. Začalo sa to odzrkadľovať i na mojom výkone v práci. Manžela začali bolievať kĺby. Boli sme obaja veľmi vyčerpaní

Skúšali sme rôzne produkty. U nás sa vitamíny berú každé ráno pravidelne. No napriek tomu som nenašla produkt, ktorý by ponúkal komplexnú starostlivosť, či už o ženy, mužov alebo na kĺby...

Keď som sa raz rozprávala s mojou nechtárkou a zároveň priateľkou o našej stavbe rodinného domu, spomenula som jej, ako sa s manželom cítime. Že sme už obaja vyčerpaní a manžela navyše bolia kĺby. Kamarátka mi odporučila produkty Vianutra. Počula som o nich prvýkrát. Rada však objavujem a skúšam nové veci, tak som si povedala, prečo nie.

Na jej odporúčanie a na základe jej pozitívnych referencií som vyskúšala kúpiť tieto výživové doplnky a neľutujem :)

Produkty Vianutra ma dostali, už keď som si prečítala vzadu na obale, koľko vitamínov a minerálov obsahujú. A taktiež mi vyhovuje ich skvelá chuť.


Našli riešenie

Nechcem si ani predstaviť, ako by to vyzeralo, keby som nenašla toto riešenie. Určite by sa to odzrkadľovalo na mojom výkone v práci, psychickej pohode. 

Iste to poznáte. Človek je pod vplyvom dlhodobého stresu vystavený tlaku a nadmernej únave. Taktiež manžel by musel navštíviť ortopedickú ambulanciu kvôli kolenám. Našťastie sme sa tomu vyhli vďaka užívaniu produktov Vianutra. 

Podarilo sa nám vyriešiť nielen tie najakútnejšie problémy spôsobené zvýšeným náporom pri stavbe rodinného domu

Snažila som sa celkovo posilniť organizmus, jednak po dlhej zime a taktiež po strese. Zároveň získať viac energie, posilniť imunitu, pre mňa ako ženu dosiahnuť lepšiu kvalitu vlasov, nechtov, pokožky. Vybrala som si preto produkty For Woman a Energy Boost. 

Pre manžela som sa snažila produktmi Vianutra For Man a Vianutra Flex Care dosiahnuť tiež celkovo zlepšenie fyzického výkonu a podporu pohybového aparátu.


Čo očakávať

Tieto produkty prekonali moje očakávania vo všetkých ohľadoch. Veľkým plusom je už len to, že sú to čisto prírodné vitamíny, ktoré ponúkajú riešenia na viaceré problémy. 

Mne a môjmu manželovi priniesli produkty Vianutra hlavne celkovo viac energie, psychickú vyrovnanosť, dobrú náladu, lepšiu fyzickú výkonnosť. U mňa sa pravidelné užívanie ukázalo na krajšej pleti, lepšej kvalite vlasov a manžela prestali bolieť kĺby, bola to pre neho veľká úľava. 

A pritom to bolo tak jednoduché. Stačilo si zakúpiť produkty Vianutra a potom už len pravidelne užívať. Ráno po jedle vypiť osviežujúci nápoj nabitý vitamínmi, ktorý príjemne chutí.

„Odkedy pravidelne užívam doplnky od Vianutra, deň čo deň mám viac energie, som produktívnejšia, krajšia, pokojnejšia, celkovo sa cítim lepšie. Určite budem vitamíny brať aj naďalej.“


Ako sa rozhodnúť

Každému, kto sa sa nachádza v podobnej situácii, v akej som boli s manželom aj my, by som poradila toto: Neváhajte ani deň. Čím skôr začnete doplnky užívať, tým skôr budete pociťovať blahodarné účinky vitamínov Vianutra.


Radi by ste aj Vy vyskúšali niektorý z našich produktov Vianutra? Vyberte si z našej ponuky pre celú rodinu.

Ak sa neviete rozhodnúť, ktorý produkt by bol pre Vás najvhodnejší, neváhajte kontaktovať našu Lekársku poradňu a nechajte si poradiť.