Žiť zdravšie znamená žiť lepšie.

Posila pre celú rodinu


Jarné obdobie, na ktoré sa všetci tešíme prináša aj úskalia...či už v podobe „jarnej únavy“, spôsobenej najmä prudšími zmenami v atmosfére, alebo v dôsledku vyčerpania zdrojov antioxidantov po zime a prekonaných virózach.

A pritom jarné slnko a dlhšie dni priam lákajú na aktívnejší program pre celú rodinu – výlety, turistiku, či cyklistiku! Kde však na to vziať potrebnú energiu?

Dobrým riešením je pravidelné užívanie prírodných komplexných výživových doplnkov, ktoré podporia zdravie a vitalitu detí aj dospelých.

Podpora deťom

Pre deti je tu HAPPY KIDS, kde 1 dávka (15 ml) poskytne nielen dennú potrebu antioxidantov pre rastúci a vyvíjajúci sa organizmus, ale dodá deťom aj potrebnú energiu na zvládnutie denných školských povinností, záujmové a športové aktivity. Prípravok je obohatený o kolagén pre pružnosť pohybového aparátu, ale aj ciev, ktoré musia „stíhať“ prekrvenie prudko rastúceho organizmu.

Posila pre rodičov

Je vhodné, ak deti vidia, že aj rodičia si pravidelne dopĺňajú svoj denný jedálniček výživovým doplnkom. Preto je tu pre mamy FOR WOMAN a pre otcov FOR MAN. Tie okrem širokej škály vitamínov, minerálov a stopových prvkov (72! stopových prvkov) obsahujú aj kvalitné aminokyseliny z kolagénu, ale aj unikátnu zmes výťažkov z rastlín a ovocia. Táto zmes obsahuje nielen extrakty z bežných rastlín akou je napr. lucerna, brokolica či zelený čaj, ale aj výťažky z exotického ovocia, napr. acerola, acai, goji, či granátové jablko.

Ak by sme zrátali všetky aktívne látky v týchto unikátnych prípravkoch, dopracovali by sme sa k neuveriteľnému číslu 150!

Špecifiká mužov a žien

Niektoré rozdiely v zložení FOR WOMAN a FOR MAN zohľadňujú rozličnú potrebu organizmu mužov a žien.

Napr. vyššia dávka zinku pre mužov zabezpečuje dostatočnú tvorbu a aktivitu spermií. Ženám na skrášlenie pokožky je vhodné prijať viac kyseliny listovej, či kyselinu hyalurónovú.

Oba komplexy však zabezpečia v jednej dennej dávke (15 ml) dostatok mikroživín, ktoré doplnia dennú stravu a vyzbroja užívateľov aj lepšou odolnosťou voči stresom a ich následkom.

Tekutá forma prípravkov zabezpečuje rýchlu vstrebateľnosť a príjemná chuť i vôňa ich obľubu u všetkých rodinných príslušníkoch.