Žiť zdravšie znamená žiť lepšie.

Ako podporiť zdravie v jarnom období


Dlho očakávaná jar prichádza... Nevedeli sme sa dočkať jarného slnka, prebúdzajúcej sa prírody, či voňavého vzduchu – a teraz sme unavení, bolí nás hlava, častejšie sa nám upchávajú dutiny, alebo nás trápia iné, nie najpríjemnejšie príznaky.

Jarná únava

Súhrn týchto pocitov môžeme zhrnúť pod pojem jarná únava. Prichádza po zimnom období, ktoré je charakteristické kratšími, menej slnečnými dňami, väčšou chorobnosťou, aj potravou chudobnejšou na ochranné antioxidanty. Tak ako príroda, aj organizmus človeka potrebuje na jar prejsť energeticky náročným procesom detoxikácie – očisty.

Súčasne s príchodom nového ročného obdobia nastávajú turbulentnejšie zmeny atmosférického tlaku, prudšie zmeny počasia a začatím kvitnutia niektorých rastlín aj nástup alergických prejavov. Ak k tomu pridáme stres, je jasné, že imunita a vitalita organizmu klesá a ak nezakročíme včas, únava môže prejsť až do závažnejšieho ochorenia.

Chcete tomu predísť a neviete ako? Poradíme Vám!

Užívanie širokospektrálnych výživových doplnkov VIANUTRA vám pomôže udržať si pevné zdravie. Môžete začať prípravkom IMMUNE CARE, ktorý už vo svojom názve nesie základnú stratégiu: podporu imunity. 

Dopĺňa do tela najdôležitejších ochrancov a stimulátorov nášho imunitného systému: vitamíny A,C,D3,E,K,B1-12, minerály v chelátovej väzbe, 72 stopových prvkov, bioflavonoidy, zmes dôležitých aminokyselín a extrakty rastlín s vlastnosťou imuno - modulátorov.

Výhodou doplnkov VIANUTRA je ich tekutá forma, takže pri ich užívaní ľahšie dodržíte správny pitný režim, ktorý je ďalším dôležitým faktorom pri zdolávaní únavy, aj pri detoxikačných procesoch tela.

Čo získate

Čo môžete očakávať pri užívaní IMMUNE CARE?

  •       Podporu vrodenej aj získanej imunity
  •       Zlepšenie kondície
  •       Lepšie zdolávanie stresu
  •       Rýchlejšiu regeneráciu
  •       Kratšiu rekonvalescenciu

IMMUNE CARE užívajte 1-2 x denne. Môžete ho kombinovať s ktorýmkoľvek iným výživovým doplnkom VIANUTRA.